torstai 13. marraskuuta 2008

Epämääräinen melkeinpaasto-päivä

Minusta taitaa olla sukeutumassa kunnon ressipossu, tai sitten olen (hyvin yllättävää) tulossa kipeäksi. Tänään oli aika iso esitelmä jota väänsin suht myöhään, ja tenttejäkin on riittänyt. Ja mitäpä totean tullessani kotiin (juostuani uudestaan yliopistolle ja takaisin yhden typerän mehupullon takia), päätä särkee, kaikkea kivistää ja pientä kuumetta. Ei tunnu muuten kipeältä, joten luulen vastauksen olevan ressipossu. Possu siksi, että en ole tänään oikeastaan paastonnut, pikemmin syönyt hyvin huonosti, mutta sisältäen lopun parikyt grammaa briejuustoa joka oli hyvää vaikkakin aika turhaa. Hassua miten paljon helpompaa on syödä huonosti tai paastota kuin syödä kunnolla.


Onnistuin tänään keplottelemaan itseni huomisesta sosiaalisesta tilanteesta joka olisi sisältänyt pakollista syömistä ja juomista, ja vaihtamaan sen päiväkahveihin lempikahvilassani. Tarkoittaa sitä, että huomenna voisi ottaa ihan oikean paastonvalmistautumisen. Paitsi jos (&%¤*#! sentään) tulen kipeäksi. Tämä on ollut paljon kivempaa kuin odotin. Hörpin kaiket päivät bonaquaa, piimää ja ananasmehua voittajafiiliksissä, ja housut sen kuin löystyvät. Niin, siis nämä kolme ensimmäistä paastopäivää plus tänäinen. Mutta silti. Saa nähdä mitä mieltä olen kun ensimmäinen 'oikea', viisi -välipäivä- + nelipäiväinen paasto alkaa viikonlopun jälkeen. Se voi tarvita henkistä valmistautumista jo vähän enemmän.

2 kommenttia:

superchic kirjoitti...

Eikö tuollaiset paastot aiheuta sulla ahmimista? Itsestä tuntuu siltä, ettei keho kestä nykyään yhtään kituuttamista tai nälkää. Kivoja sh:n sivuoireita...

Wendy kirjoitti...

Mun on jo pitkään pitänyt tulla kommentoimaan mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Toi edellistä edellinen postaus sai mut kyllä hirnumaan, sen verran tuttu tilanne :D Näitä tarinoita olis nyt vaikka millä mitalla, mutta jääköön se. Piti siis sanomani että hei, kiva blogi, ja että oikein syöminen on kaikista vaikeinta, allekirjoittanut syönyt tänään vaan pussipuuron ja fiilistelee sitä vaikka tietää että kohta tällanen hölmöily kostautuu.