sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Treeneistä

Kaikki ketä tykkäätte hyvästä lauserakenteesta ja johdonmukaisesta asiatekstista voitte siirtyä seuraavaan blogiin, tästä soperruksesta ei saa selvää millään ilveellä mutta julkaisempa kuitenkin kun liittyy sh käyttäytymiseeni aika läheisesti.

Vaihteeksi aihe josta tykkäänkin jopa. Näes, en ole hirveästi halunnut kertoilla urheiluharrastuksestani tänä syksynä, syystä että, siirryin vähän paremman porukan treeniryhmään kuukausi sitten ja tunnen itseni siellä yhdeksi v#tun eksyneeksi sorsaksi keskellä joutsenlampea. Olen ainoa siellä entisestä ryhmästäni, ne on treenannut näitä juttuja jo aiemmin ja olen koko ajan pihalla. Lankatyttökin (en linkitä kun en ole tehnyt siitä aihetta mutta kerroin siitä joskus helmikuussa ehkä) on siellä, lisäksi porukkaa kunnioittaa läsnäolollaan joku ex-ammattilaistähtönenkin, joka urheilun vuoksi heiluu siellä meikäläisten, jotka herättiin treeneihin 10 vuotta liian myöhään, kanssa. Et itsetunto korkeella. Mutta jos jotain hyvää, olen jo nyt edennyt öbaut triplasti sen mitä viime vuonna yhteensä, lämmittää sydäntä huomata että osaa jotan. Oih!


Lankatytöstä muuten, nyt kun näki sen pitkästä aikaa huomasi miksi se on siellä eikä ammattilaisissa. Anoreksiansa takia (ja voi olla että sekin on oikeasti herännyt vuosikymmenen liian myöhään). Se treenaa innottomasti ja sekoilee edelleen, jos se oisi terve se olisi aivan helvetin hyvä mutta ei pysy mukana kun näyttää pökräävän koko ajan. Jopa minä (buahhah) teen välillä paremmin kuin se, ja se on treenannut ainakin tuplasti kauemmin kuin minä.

Hattu kun vanhemmat ei tajunneet tuupata treeneihin neljävuotiaana, mistä sitä tietää mitä minustakin olisi tullut. Tai sitten ei.

No mut taidan mennä nukkuun, vähän turhan tiivis viikko takana ja seuraava alkaa kymmenen tunnin päästä.

Ei kommentteja: