maanantai 15. helmikuuta 2010

Rumaa

Oloni on huono. Ruma, harvinaisen ruma. Vaikka käsitänkin mistä naurettavan pienestä sattumuksesta tämä alemmuudentunto ehkä lähti, jaksan silti yllättyä siitä miten rajuna se paiskautuu päälle. Hyvät "olet riittävä juuri sellaisena kuin olet" / "kaikki ovat kauniita omalla tavallaan" / "annetaan jokaisen kukan kukkia" -blaablaat lensivät ikkunasta ulos, ja tilalle on hypännyt vanha inho vartaloani, kasvojani, itseäni ja yleistä olemustani kohtaan mistä lie mieleni kompostista. Syistä joita en tässä nyt käy ruotimaan en näe itsessäni kaunista siinä missä sitä jopa pitäisikin olla, enkä muissa muuta kuin itseäni parempaa. En nyt.

Kaikki on taas rumaa. En jaksa edes välittää siitä ettei sen pitäisi olla minulle totta. En halua olla tässä vartalossa. Enkä tässä mielessä.

4 kommenttia:

meri kirjoitti...

voi kurjuuden kukkulat :'( mulla vähän samaa. mut paljosti onnea edellisestä pikkuaskeleesta! se oli tosi hieno ja suuri, ajattele sitä.

Lujo kirjoitti...

Heippa! Oon jonkin aikaa lukenut sun blogia ja joka kerran mulle tulee sellanen olo, että niin ymmärrän sua. Samojen asioiden keskellä, paratumisen ja samalla itsevarmuuden säilyttämisen, pyörin minäkin.

Mulle tulikin mieleen, että haluaisitko ehkä liittyä meiän sellaselle keskustelufoorumille, missä on paljon samanhenkisiä ex syömishäiriöisiä purkamassa mieltään? Kaikki ollaan joskus sairastettu sh ja ollaan täysikäisiä. Muutama vähän nuorempi, mutta kypsä sellainen siellä on joukossa. Ei olla pro ana henkisiä vaan ihan tajutaan kaikki sairauden nurjat puolet. Mutta parantuminen on silti rankkaa ja sitä varten tuetaan toisiamme.

Osote on: http://cakesandbabes.foorumit.fi/portal.php

Tsemppiä joka tapauksessa!

Lujo kirjoitti...

Tarkennuksena vielä siis, että sivusto on parantumismyönteinen, mutta ei parantumisvelvoittava. Ei olla siis niinku jotku noi viralliset sivustot, jossa ei tyyliin ees saa mainita sanaa "laihduttaa".
Me vaan puretaan päätämme niinkuin sinäkin blogissasi.

Lujo kirjoitti...

aaaaaaaa, HYVÄ kun sanoit ! Enpä enää pyytele osaamattomilta naksauttelua.

Jotain tuollaista itekin päättelin selästäni, että olis lihasjumia huonoista työasennoista.

Kiva kuulla, että kiinnostuit foorumista. Meidän samanhenkisten sh:n kanssa kamppailevien tulisi lyöttäytyä yhteen! Blogit ovat kullan arvoisia yhteyden luojia siinä, mutta foorumissa sisäpiirin luoma yhteishenki on parhaimmillaan todella kannustava.